Életképek

Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod melyik felét hiheted el.

Ismét egy körlevél. Nem tudom, hogy mennyire fedi a valóságot, mindaz, amit tartalmaz. De, talán mégis jobb óvatosnak lenni. Tehát a körlevél másolata:

"Ha emailt kapsz egy Simon Ashton ( _simon25@hotmail.com.uk) –tól, akkor

ne nyisd ki az üzenetet. Töröld ki, mert Hacker!
Mond el mindenkinek, aki az e-mail listádon szerepel, mert ha közülük valaki felveszi a listájára, akkor a Tiédre is felkerül majd.

Ez a Hacker meg tudja találni a te computer azonosító címedet és ellenőrzés alá veheti az e-mailedet.

Ez az információ közvetlenül a Microsoft és Norton-tól származik és mindenkit érint, aki a Yahoo, Hotmail, Aol... internetet használ.

Küld el mindenkinek, aki Internet-t használ. Lehet, hogy kapsz egy ártalmatlannak tűnő e-mailt `Mail Server Report´, ha kinyitod akövetkező üzenet jön fel a képernyődre :

"It´s too late now, your life is no longer beautiful" - "Már túl késő, az életed többé nem lesz szép..."

Folyamatosan elveszítesz mindent, ami a komputereden van és az a személy, akitől ezt az emailt kaptad birtokolni fogja a nevedet, emailedet és jelszavadat.
Az  Aol már igazolta ajelenlétét és egyik anti-virus szoftware sem tudja ártalmatlanítani.

A vírus készítője "élet ura"-nak nevezi magát."

****

Egy idő óta kering egy körlevél másolata az interneten. Blogokban, honlapokon, internetes naplókban, számtalanul sokszor belebotlottam az alábbi felszólításba.

 

 „A mentősök felhívása” címmel.

Nos, a tévedések elkerülése és a további téves félretájékoztatás elkerülése végett, kérem, hogy olvassák el a helytálló felhívást!
Csak egyetlen megjegyzés részemről… szép dolog a segíteni akarás! Viszont, ha valaki segíteni akar másoknak, és ezért elindít egy körlevelet, akkor győződjön meg az benne foglaltak valódiságáról, hitelességéről!

Az információk helyesbítése, a www.hazipatika.com portálon megtalálható, és így szól:

 

 

Helyesbítés!

Nem az Országos Mentőszolgálattól (OMSZ) származik az a körlevél, ami az interneten kering, és arra szólít fel, hogy a mentősök érdekében módosítsuk fontosabb telefonszámainkat.
A mentősök logóját is jogtalanul használó felhívás a következő:
"Mentősök tapasztalták, hogy közlekedési baleseteknél a legtöbb sérültnek van mobiltelefonja. Olyan sérülteknél, akikkel nem lehet kommunikálni, a segítségükre sietők nem tudják, hogy a telefon hosszú címlistájából kit értesítsenek. Mentőápolók és mentőorvosok azt javasolták, hogy a szükség esetén értesítendő személy adatait mindenki ugyanazon megjelölés alatt adja meg. A nemzetközileg elismert megjelölés: ICE (In Case of Emergency, "vész esetén").
Ezalatt a név alatt annak a személynek a telefonszámát kell megadni, akit vészhelyzetben- szükség esetén a rendőrségnek, mentőknek, tűzoltóknak- fel kell hívni. Ha több ilyen személyt szeretne megadni a következőképp lehetséges: ICE1, ICE2, ICE3 stb.. Könnyű megcsinálni, nem kerül semmibe és vész esetén nagy segítség lehet! Küldd el minél több barátodnak, ismerősödnek, hogy minél szélesebb körben elterjedhessen ez a hír!

A fenti körlevél több ponton is téves, ugyanis egy baleset helyszínén mentést végezve a mentősök nem foglalkozunk a távollévők informálásával, mert az a rendőrség, illetve a kezelést végző kórház feladata. "Ráadásul a beteg mobiltelefonjának eseti felhatalmazás nélküli használata bizonyos esetekben konfliktushelyzetet teremthet, vagy akár jogi aggályokat is felvethet" - tájékoztatta lapunkat Győrfi Pál, az OMSZ kommunikációs és PR vezetője.

A legcélszerűbb tehát az, ha valamelyik személyes azonosítónk mindig nálunk van, esetleg ezek mellett feltüntetjük valahol a baleset esetén értesítendők pontos elérhetőségeit is.

forrás:HáziPatika.com

 

****

Mobil telefonról

A mobilszolgáltatók az ügyfelek forgalmi adatait több éven keresztül megőrzik, a készüléket azonosító IMEI-szám alapján pedig akkor is tudják, hogy hol és mikor telefonálnak a mobillal, ha cserélgetik benne a SIM-kártyát. A mobiltelefonok forgalmi adatait a szolgáltatók 8 évig őrzik meg. Az elektronikus hírközlési és a számviteli, illetve az adatvédelmi törvény előírásai azonban nemcsak az időtartamot rögzítik, hanem azt is, hogy milyen adatokat tárolhatnak szolgáltatók, s azokat milyen célokra használhatják fel.

A forgalmi adatokat elsősorban azért tárolják, hogy a szolgáltatók ki tudják állítani az ügyfeleknek a számlát. Mivel a számviteli törvény alapján a számlát 8 évig kell megőriznie a cégeknek, az adatokat is ennyi ideig tárolják. Kivétel például az az eset, amikor az ügyfél nem fizet, ám a szolgáltató évről-évre felszólítja erre. Igaz, ekkor 8 év után csak a számlaképet őrzi meg a Pannon. Ennek hátterében az áll, hogy az ügyfél a számlában rögzített forgalmi kimutatást csak egy évig vitathatja, így egy év után már nincs lehetőség a számla összegének megkérdőjelezésére. Nyolc 8 év után tehát mindenképpen törli a cég a forgalmi adatokat.

Az adatvédelmi törvény kimondja azt is, hogy az adatokat csak meghatározott célra lehet felhasználni, így a számlázáson túl hatósági adatszolgáltatásra. Ez utóbbi azt jelenti, hogy megfelelő jogi keretek között a forgalmi adatok, bűnüldözési és nemzetbiztonsági okokból átadhatók a rendőrségnek vagy a Nemzetbiztonsági Hivatalnak is.

A Pannon jogi szakértője hangsúlyozta, a szolgáltatók a beszélgetések tartalmát nem rögzítik, csupán a forgalmi adatokat, azaz azt, hogy ki, mikor, honnan, hová, milyen hívószámról, mennyi ideig telefonált, s milyen számot hívott. Ugyanez vonatkozik az SMS-ekre és az MMS-ekre, vagy adatforgalmi adatokra is. A szöveges és a képüzenetek tartalmát a Pannon például csak addig őrzi, amíg sikerül kézbesíteni azokat, majd ezt követően törli őket. Sikertelen kézbesítés esetén az üzenet érvényességi ideje legfeljebb egy hét, s ezután beállítástól függően törlik az üzenetet.

Mindez azért fontos, mert a szabályozás szerint a távközlési cégek csak akkor tárolhatják és ismerhetik meg a hálózaton forgalmazott közlés tartalmát, ha az szükséges a szolgáltatás lebonyolításához. Mivel a beszélgetés tartalma ehhez nem szükséges, azt nem is tárolják, az SMS-nek pedig azért egy hét az érvényességi ideje, hogy kézbesíteni tudják - mondta Vaskeba Erik.

A szakértő hozzátette, a hatóságoknak a forgalmi adatokat, az adatvédelmi biztos állásfoglalása alapján, a keletkezéstől számítva legfeljebb egy évig adhatják át a szolgáltatók. Hivatkozzon bármire is a rendőrség vagy a Nemzetbiztonsági Hivatal, ezt később már nem tehetik meg. Kivételt képeznek ezek alól a nem fogadott hívások, amelyeket szintén az adatvédelmi biztos állásfoglalása alapján, a szolgáltatók a keletkezésüktől számítva legfeljebb 6 hónapig adhatnak át a hatóságoknak. Ezeket az adatokat ugyanis csak hatósági, bűnüldözési célból rögzítik, mivel ezek után nem számláznak az ügyfeleknek.

A múltbeli forgalmi adatokat a hatóságoknak, megfelelő alaki és formai követelményeknek megfelelően egy kétoldalú megállapodás alapján írásban kell kérniük a szolgáltatóktól, amire szintén írásban kapnak választ. A hatóságok a megkeresés során, például a hívószám, a készüléket azonosító IMEI-szám, vagy előfizető, kártyatulajdonos alapján miden olyan forgalmi adatra rákérdezhetnek, amiket a szolgáltatók rögzítenek.

A hatóságoknak lehetőségük van arra is, hogy folyamatosan megfigyeljenek, illetve lehallgassanak ügyfeleket. Az azonnali tartalmak megismerését szintén jogszabályok és kétoldalú egyezmények határozzák meg. A lehallgatáshoz azonban a szolgáltatók csak úgynevezett kilépési pontot adnak a hatóságoknak, amelyek a saját eszközeikkel végzik a megfigyelést.

A mobiltelefonok azonosítását a szolgáltatók a legkevesebb 15 számjegyű úgynevezett IMEI (International Mobile Equipment Identity number, nemzetközi mobilkészülék-azonosító) szám alapján végzik. Az IMEI számot a mobilkészülék minden bekapcsolást követően a kapcsolat felépítésekor automatikusan elküldi a hálózatnak ellenőrzés céljából. Egy telefon tehát akkor is azonosítható, ha cserélik benne a SIM kártyát.

 

Vigyázzunk a bankkártyánkra

Úgy gondolom, hogy ez mindannyiunk érdeke, hogy elolvassuk és  próbáljuk  meg követni a javaslatot:

 "Egyre jobban terjed egy újfajta csalástípus, melyet bankkártyával
követnek el. A módszer lényege, hogy a bankautomatán a kártya
leolvasójára ragasztanak egy mini chipet, amely gyakorlatilag egy
"klónt" hoz létre a bedugott kártyáról, megszerzi annak minden adatát

 (PIN-kóddal együtt), és innentől a csalók szabadon felhasználhatják, lehívhatóvá válik a rajta lévő összeg. Fontos tudni, hogy a chipnek nagyon kicsi a memóriapuffere, ezért csak nagyon kevés adatot tud tárolni, ami azt jelenti, hogy a leghatásosabb
védekezés, ha mindig mi ütjük be a felvenni kívánt összeget abillentyűzeten, és nem az ATM által felajánlott alapértékek
valamelyikét választjuk. A memória ugyanis az utolsó néhány billentyű által küldött adatot tudja tárolni (a korábbiakat automatikusan törli,ha megtelik), és így ha beütjük az összeget, a PIN-kód már nem lesz rajta a chipen, mivel azt a legelején kell megadni.Természetesen választatjuk azt az összeget, amit a gép maga is felajánlana, de mi magunk írjuk be (vagyis: a "más összeg" gomb megnyomása után ugyanúgy beírhatjuk pl., hogy 25.000, 50.000, stb.)

 Compliance szakértő  K&H Bank Zrt.

 

Fontos információ!

Az egészséget súlyosan károsító, pseudomonas baktériummal szennyezett tetováló festék került forgalomba! Bővebb információ és tájékoztatás a tennivalókról az alábbi linkre kattintva olvasható:

http://www.antsz.hu/portal/portal/tetovalofestek.html

 

Őssejt kezelésről:

/Origo/

"Jelenleg Magyarországon nincs kiadott engedély az őssejttel végzett emberi kutatásokra. A világon sehol sem alkalmazzák terápiásan és rendszerszerűen ezt a beavatkozást, csupán kísérletek és kutatások folynak" - olvasható abban a szerdai közleményben, amelyet az Egészségügyi Tudományos Tanács (ETT) nevében adott ki az Egészségügyi Minisztérium.
Az interneten tucatszám találhatóak olyan honlapok, amelyeken különböző cégek kínálnak őssejtkezelést változatos bajokra, az epilepsziától a gerincbénuláson át a down-kórig és a rákig. A honlapok jelentős részén szó sincs arról, hogy kutatásról vagy kísérletekről lenne szó. Az ETT egy 2007-es őssejtekkel kapcsolatos tájékoztatójában még azt írta, kezelések már folynak egyes helyeken, de nem rendszerességgel, hanem többnyire klinikai kísérleti jelleggel, amelyért - legalábbis itthon - pénzt kérni szigorúan tilos.

 

Korunk pestise a RÁKbetegség

/ Szabadon másolható. Körlevélben, nyomtatva, vagy a honlapom linkjének továbbításával…. A lényeg, hogy minél több emberhez eljusson, minél többen elolvassák. /


Azután, hogy évekig azt mondták az embereknek, hogy a
kemoterápia az egyetlen módja annak, hogy megpróbálják
megszüntetni a daganatokat (a kulcsszó a ‘megpróbálják’), a
JOHNS HOPKINS kutatóintézet végre elkezdett beszélni arról,
hogy van más választásunk is.

Friss hírek a rákról a Johns Hopkinstól:

1. Minden embernek vannak ráksejtek a szervezetében. Ezek a
ráksejtek nem mutathatók ki a szokásos vizsgálatokkal egészen
addig, amíg számuk több milliárdra fel nem szaporodik. Amikor
egy orvos a kezelés végeztével azt mondja a betegnek, hogy nincs
több ráksejt a szervezetében, ez csak annyit jelent, hogy a
tesztek nem képesek észlelni a ráksejteket, mivel azok még nem
érték el a kimutatható mennyiséget.

2. Egy ember élete során a ráksejtek átlagosan 6-10 vagy még
ennél is több alkalommal bukkanhatnak fel.

3. Ameddig az ember immunrendszere erős, képes arra, hogy
elpusztítsa a ráksejteket, és ezzel megakadályozza, hogy azok
elszaporodjanak és daganatokká fejlődjenek.

4. Amikor valakinél kimutatják, hogy daganata van, az azt jelzi,
hogy annál a személynél összetett táplálkozási hiányosságokkal
állnak szemben. Ezek hátterében lehetnek genetikai, környezeti,
táplálkozási és életmódbeli tényezők.

5. Ahhoz, hogy e sokrétű táplálkozási hiányosságokat
megszüntethessük, az étrend megváltoztatására és
étrend-kiegészítők bevitelére van szükség, ezekkel fogjuk
megerősíteni immunrendszerünket.

6. A KEMOTERÁPIA során tulajdonképpen megmérgezik a gyorsan
növekvő ráksejteket, de ezzel elpusztítják a csontvelőben, a
bélrendszerben stb. lévő egészséges sejteket is, sőt egyéb
szervek — a máj, vese, szív, tüdő stb. - károsodását is
okozhatják.

7. A sugárterápia, miközben elpusztítja a ráksejteket, elégeti,
roncsolja és károsítja az egészséges sejteket, szöveteket és
szerveket.

8. A KEMOTERÁPIA és a besugárzás kezdetben gyakran csökkenti a
daganat méretét. Azonban a KEMOTERÁPIA és a besugárzás hosszan
tartó alkalmazásával nem lehet több daganat elpusztulását elérni.

9. Amikor a KEMOTERÁPIA és a besugárzás hatására testbe túl sok
méreg kerül, az immunrendszer meggyengül vagy összeomlik,
miáltal a beteg szervezete képtelen ellenállni a különféle
fertőzéseknek és komplikációknak.

10. A KEMOTERÁPIA és a besugárzás hatására a ráksejtek
mutációval ellenállóvá válhatnak, ami megnehezíti
elpusztításukat. Sebészeti beavatkozások ugyancsak a ráksejtek
továbbterjedését okozhatják a szervezet más részeire.

11. A rák elleni harc egyik hatékony módja a ráksejtek
kiéheztetése oly módon, hogy nem juttatjuk hozzá azokhoz az
élelmiszerekhez, amelyekre a burjánzáshoz szükségük van.

A RÁKSEJTEK táplálékai:

a. A cukor táplálja a daganatot. A cukorbevitel megszüntetésével
az egyik legfontosabb táplálékától fosztjuk meg a ráksejteket. A
cukorhelyettesítők, pl. a NutraSweet, az Equal, a Spoonful stb.
Aspartamot tartalmaznak, ezért károsak. A természetes
cukorhelyettesítők, pl. a valódi méz (Manukaméz) vagy a melasz
(a répa- vagy nádcukorgyártás mellékterméke) használata
javasolt, de ezek is csak nagyon kis mennyiségben. Az asztali só
kifehérítésére vegyszereket használnak. Jobb megoldás a /Bragg’s
aminos/ vagy a tengeri só.

b. A tej a szervezetet nyálkaképződésre serkenti, különösen a
gyomor-bél traktusban. A nyálka táplálja a daganatokat. A tej
megvonásával, esetleg helyette édesítőszer-mentes szójatej
fogyasztásával a ráksejtek éhezni kényszerülnek.

c. A ráksejtek virulnak savas környezetben. A hús alapú étrend
savas, és ezért jobb, ha marha- és sertéshús helyett inkább
halakat és kis mennyiségben csirkét fogyasztunk. A húsok
vágóállat-antibiotikumokat, növekedési hormonokat és parazitákat
is tartalmazhatnak, amelyek mindegyike ártalmas, különösen a
rákban szenvedők számára.

d. A 80% friss zöldségeket, zöldségleveket, teljes kiőrlésű
gabonát, magvakat, csonthéjasokat (dió, mogyoró stb.)és
gyümölcsöket tartalmazó étrend segít a szervezetet átállítani
lúgos kémhatású környezetté. Az étrend mintegy 20%-a állhat főtt
ételekből, köztük a babot is tartalmazó ételekből. A friss
zöldséglevek biztosítják az élő enzimeket, amelyek könnyen
felszívódnak, és 15 percen belül eljutnak a sejtek szintjére,
hogy táplálják és erősítsék az egészséges sejtek növekedését .

Az egészséges sejtek építéséhez szükséges élő enzimek bevitele
érdekében próbáljon friss zöldségből készült leveket fogyasztani
(mindenféle zöldségből, ideértve a babcsírát!). Azonkívül
naponta két-három alkalommal fogyasszon nyers zöldségeket is. Az
enzimek már 104 F fokon (40 Celsius) elpusztulnak.

e. Kerülje a kávét, teát és a csokoládét, mert ezeknek magas a
koffeintartalma. A zöld tea jobb, és rákellenes hatású. Víz.
Csak tisztított, szűrt vizet fogyasszunk, hogy elkerüljük az
ismert toxinokkal és nehézfémekkel szennyezett csapvíz bejutását
a szervezetünkbe. A desztillált víz savas, ezért tanácsos kerülni.

12. A húsokban lévő fehérje megemésztése nehéz, amihez a
szervezetnek rengeteg emésztőenzimre van szüksége. A belekben
maradó emésztetlen hús romlásnak indul, és további mérgező
anyagok lerakódását okozza.c

13. A daganatsejtek falát erős fehérjeréteg fedi. A húsevéstől
való tartózkodás vagy kevesebb hús fogyasztása több enzimet
szabadít fel, amelyek megtámadják a ráksejtek falát, ezzel
lehetővé teszik a szervezetben lévő ölősejtek számára, hogy a
rákos sejteket elpusztíthassák.

14. Egyes táplálékkiegészítők felsorakoznak az immunrendszerben
(IP6, Flor-ssence, Essiac, anti-oxidánsok, vitaminok, ásványi
anyagok, *esszenciális zsírsavak (*EFA-k stb.), hogy lehetővé
tegyék a szervezet saját ölősejtjei számára a rákos sejtek
elpusztítását. Más táplálékkiegészítők, mint pl. az E-vitamin,
köztudottan apoptosist /programozott sejthalált/ okoznak, ami a
szervezetünknek a normális eljárása arra, hogy megszabaduljon a
sérült, nemkívánatos vagy felesleges sejtektől.

15. A rák a szellem, a test és a lélek betegsége. A proAKTÍV és
POZITÍV szellemiség segít a rák ellen harcolóknak, hogy
túlélőkké válhassanak. A düh, a megbocsátásra való képtelenség,
valamint az elkeseredettség a szervezetünket a stresszel teli,
savas környezetté teszi. Tanuljunk meg szeretetteljes,
megbocsátó lelkületű emberré válni. Tanuljunk meg lazítani és az
életet élvezni.

16. A ráksejtek oxigéndús környezetben nem tudnak burjánzani. A
napi rendszeres testmozgás és a mély lélegzetvétel segít több
oxigént eljuttatni a sejtek szintjére. Az oxigénterápia is egy
olyan eszköz, ami bevethető a ráksejtek elpusztítására.

1. Ne használjunk műanyag edényt a mikróban.
2. Ne tegyünk műanyag vizespalackot a mélyhűtőbe.
3. Ne tegyünk műanyag fóliában ételt a mikróba.

Ezeket a Johns Hopkins Egyetem/Kutatóintézet a közelmúltban
tette közzé a hírlevelei útján. Ezeket az információkat a Walter
Reed Katonai EÜ Centrumban is terjesztik. A Dioxintartalmú
vegyszerek rákkeltő hatásúak, elsősorban mellrákot okoznak. A
dioxinok rendkívül mérgezőek az emberi testsejtek számára. Ne
tegyünk vízzel telt műanyag palackot a fagyasztóba, mivel a
műanyagból dioxinok szabadulnak fel. Nemrégen Dr. Edward
Fujimoto, a Cast le Kórház Wellness Program Managere egy TV
program keretében magyarázta el ezt az egészségügyi kockázatot.
Ismertette a dioxinok veszélyességét és azok ártalmait az
emberek számára. Azt mondta, nem szabad mikróban ételt
melegíteni műanyag edényben. Ez fokozottan igaz a zsiradékot
tartalmazó élelmiszerekre. A zsiradék, a hőhatás ás a műanyag
kombinációja dioxint szabadít fel, ami bejut az élelmiszerbe,
majd végül a szervezetünk sejtjeibe. Azt javasolta, hogy
használjunk műanyag helyett üvegedényeket, pl. Corning Ware,
Pyrex vagy kerámia edényeket az ételek melegítéséhez. Ugyanaz
lesz a végeredmény, csak dioxin nélkül. Tehát a félkészen
kapható TV-vacsorákat, leveseket stb., át kell tenni a
csomagolásból valamilyen más edénybe. A papír nem rossz,
csakhogy nem tudjuk, mit tartalmaz a papír. Biztonságosabb, ha
edzett üveget, Corning Ware stb. használunk. Elmondta, hogy
nemrégen egyes gyorséttermek áttértek a papíredények
használatára styofoam helyett. Ennek az egyik oka a
dioxin-probléma volt. Azonkívül a műanyag fóliák, mint pl. a
Saran, ugyanilyen veszélyesek, ha a mikróban főzött ételt
ilyennel fedjük le. Amint az étel forrni kezd, a nagy hő
hatására a mérgező anyagok kiolvadnak a csomagolóanyagból, és
belecsepegnek az ételbe. Takarják le az ételt papírtörölközővel
inkább.

Fordította Munkácsi Zsuzsanna

 

                                                ********************

Nem tudom, hogy mennyire igaz, vagy sem. Szintén körlevélben kaptam az alábbi felhívást. A gyermekekről van szó és mivel számtalanszor kihasználják és ezer módon a gyermekek őszinte naivitását, el tudom képzelni, hogy az alábbi esetek előfordulhatnak. A valódiságát viszont nem tudom. Kérésnek teszek eleget, az információkért a felelősséget nem tudom vállalni. Mindenkinek egyéni döntése, hogy hisz, vagy nem hisz a felhívásnak. Viszont amit tanácsolni tudok az, hogy a gyerekeket tényleg nem árt a veszély lehetőségekről kioktatni, felvilágosítani. A saját és főképpen a gyerekek érdekében.

Az emailben kapott felhívás:

"

Időnként ha nem bírok aludni  -  és ilyen gyakran megesik  -szörfözgetek a rádiók éjjeli adásai között. Nagyon sokminde= nt tudtam már meg így.  Egyik éjjel egy egri férfival készült interjút hallgattam meg, aki a gyermekével történt borzalmak óta, (mióta kijöttek a kórházból feleségestől) annak szenteli az életét= , hogy egy bizonyos dologról felvilágosítsa az

embereket. És mivel azóta sem hallottam, hogy ezt a palit börtönbe vitték volna rémhírterjesztésért, kénytelen vagyok azt hinni, hogy a szavai igazak voltak, é a következő felhívás nem felesleges hisztériakeltés.

Ennek az embernek a tizenvalahány éves gyermeke (egy kisfiú) eltűnt= , és hónapok múlva találták meg Mohácsnál a Dunában, minden = átültethető szerve nélkül. Egerben lakik egy barátnőm, igazolta a történetet.

 Csók:Csik

 

Szervkereskedelem!

Mindenki vigyázzon a saját és gyermekei életére!!!!!!! 

Sziasztok! az egyik ismerősömtől most értesültem erről a felhvásról:

 S.O.S. MINDENKINEK!!!!

 Szeretném minden ismerősöm figyelmét felhívni!!!!!! Győrben egy= nagy fekete autóból 4 jól szituált fiatalember szólít le fiatal (14-= 18 év közötti) fiúkat és lányokat, valamilyen utcát, hidat, vagy bármit keresve. Amikor a leszólított gyerek elmondja, hogy merre van, amit

keresnek, úgy tesznek, mintha nem hallanák, és közelebb hívják = az illetőt. Miután ő yanútlanul közelebb megy, megpróbálják a= z autób tuszkolni, és ha ez sikerül, a gyereket innentől kezdve senki ne látja többet. Egyik ismeősöm lányát próbálták meg így = elraboln (péntek, fényes nappal a Szigethy Attila utcában! ADYVÁROS ), de neki szerencsére sikerült elmenekülnie. A rendőrség tud a dologról, de valamilyen okból nem publikálja, azért írtam, hogy mindenki beszélgessen el a csemetéjével, és akit tud, értesítsen erről= , amit írtam, mert tényleg nem vicc....!!!! Ha már hallani nem lehet róla sehol, legalább itt figyelmeztessétek az ismerőseiteket!! "

Én most beszéltem egy ismerősömmel telefonon,és Ő azt mesélte= ,hogy Egerben is lesötétített fekete Mercedesszel szedik össze a 14 - 19 éves gyerekeket!

Hol élünk?

A TOVÁBBADÁS MINDENKI SAJÁT ELHATÁROZÁSA.  ÉN TOVÁBBKÜLDTEM= !"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 57
Tegnapi: 85
Heti: 314
Havi: 960
Össz.: 1 099 047

Látogatottság növelés
Oldal: Közérdekű
Életképek - © 2008 - 2018 - krisztina.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »